ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ: Ταξιδεύουμε με 20% έκπτωση!

ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ: Ταξιδεύουμε με 20% έκπτωση!

Τα Σάββατα του Φεβρουαρίου και του Μαρτίου, μας … ταξιδεύουν!

Στο TheSeminarProject, από αυτό το Σάββατο 21/2 και κάθε Σάββατο μέχρι το τέλος Μαρτίου, μαγειρεύουμε, γευόμαστε και γνωρίζουμε καλύτερα τις διάφορες κουζίνες του κόσμου!

Ανακαλύψτε μυστικά και εξασκηθείτε στον τρόπο με τον οποίο φτιάχνονται με επιτυχία τα πιο δημοφιλή πιάτα της Ινδίας, της Ισπανίας, της Γαλλίας, της Ιταλίας και της Κίνας και απολαύστε σπιτικά ethnic γεύματα όποτε επιθυμείτε!

Τα μαθήματα του σεφ Γιάννη Λουκάκου έρχονται να σας συστήσουν μεθοδικά τις πιο αγαπημένες συνταγές από διάφορες Εθνικές Κουζίνες, που μπορούν χωρίς δυσκολία να δημιουργηθούν και στη δική σας κουζίνα.

Και για να γνωρίσετε όσο το δυνατόν περισσότερες από τις διαφορετικές γεύσεις του κόσμου, το TheSeminarProject, με κάθε σας συμμετοχή σε μάθημα για Εθνικές Κουζίνες, προσφέρει 20% έκπτωση για την επόμενη συμμετοχή σας σε μάθημα της ίδιας κατηγορίας! Επωφεληθείτε και … ταξιδέψτε!


Η προσφορά ισχύει από 28/2 – 28/3 και αφορά μόνο στα μαθήματα της κατηγορίας "Εθνικές Κουζίνες" που θα διεξαχθούν εντός αυτής της περιόδου.

THESEMINARPROJECT | YIANNIS LUCACOS
Μαθήματα & Εvents Μαγειρικής
Ομήρου 18, Χαλάνδρι, 15232
W: www.yiannislucacos.gr/seminars
Μ: seminars@yiannislucacos.gr
FB: www.facebook.com/chef.loukakos
Τ: 210-6812602

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner