Φασολάκια με φέτα, δυόσμο, μπέικον και φουντούκι

Φασολάκια με φέτα, δυόσμο, μπέικον και φουντούκι

30 λεπτά
FiveStar: 
Average: 5 (4 votes)

ΥΛΙΚΑ

Για το πιάτο

  • 500 γρ. φασολάκια, βρασμένα
  • 60 γρ. φουντούκια, καβουρδισμένα και χοντροκομμένα
  • 20 γρ. δυόσμος φρέσκος, χοντροκομμένος
  • 180 γρ. τοματίνια, κομμένα στη μέση
  • 100 γρ. φέτα, τριμμένη στο χέρι
  • 60 γρ. μπέικον, κομμένο σε λεπτές λωρίδες
  • 30 γρ. ξίδι μπαλσάμικο με θυμαρίσιο μέλι Gaea
  • 80 γρ. ελαιόλαδο Gaea
  • αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για το πιάτο

Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και προσθέτουμε 10 γρ. από το ελαιόλαδο. Σοτάρουμε το μπέικον μέχρι να πάρει καλό χρώμα και να γίνει τραγανό. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά και προσθέτουμε το μπέικον μαζί με το περιεχόμενο του τηγανιού. Αλατίζουμε, δοκιμάζουμε και σερβίρουμε.

Για το πιάτο

  • 500 γρ. φασολάκια, βρασμένα
  • 60 γρ. φουντούκια, καβουρδισμένα και χοντροκομμένα
  • 20 γρ. δυόσμος φρέσκος, χοντροκομμένος
  • 180 γρ. τοματίνια, κομμένα στη μέση
  • 100 γρ. φέτα, τριμμένη στο χέρι
  • 60 γρ. μπέικον, κομμένο σε λεπτές λωρίδες
  • 30 γρ. ξίδι μπαλσάμικο με θυμαρίσιο μέλι Gaea
  • 80 γρ. ελαιόλαδο Gaea
  • αλάτι

Για το πιάτο

Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και προσθέτουμε 10 γρ. από το ελαιόλαδο. Σοτάρουμε το μπέικον μέχρι να πάρει καλό χρώμα και να γίνει τραγανό. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά και προσθέτουμε το μπέικον μαζί με το περιεχόμενο του τηγανιού. Αλατίζουμε, δοκιμάζουμε και σερβίρουμε.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σχόλια

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner