ΓΟΥΑΣΑΜΠΙ (wasabi)

ΓΟΥΑΣΑΜΠΙ (wasabi)

Πρόκειται για τη ρίζα του γιαπωνέζικου φυτού Wasabia japonica.

Επειδή φρέσκια δεν διατηρείται για πολύ, διατίθεται τριμμένη, σε μορφή σκόνης ή πάστας.

Έχει πικάντικη, καυτερή γεύση, χαρακτηριστικό πράσινο χρώμα και αποτελεί είδος καρυκεύματος.

Το γουασάμπι το βρίσκουμε κυρίως σε πιάτα με ωμά ψάρια. Χρησιμοποιείται στο σούσι και στο σασίμι, συνήθως σε ανάμειξη με σάλτσα σόγιας.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner