Επικάλυψη τυριού (icing) Επικάλυψη τυριού (icing)

Επικάλυψη τυριού (icing)

ΓΙΑ 450 ΓΡ. 15 λεπτά
FiveStar: 
Average: 4.7 (41 votes)

ΥΛΙΚΑ

Για την επικάλυψη τυριού

  • 225 γρ. τυρί κρέμα
  • 115 γρ. βούτυρο, μαλακωμένο
  • 115 γρ. ζάχαρη άχνη, κοσκινισμένη
  • 15 γρ. εκχύλισμα βανίλιας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για την επικάλυψη τυριού

Στο μίξερ χτυπάμε το τυρί σε χαμηλή ταχύτητα με το φτερό μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτουμε σταδιακά το βούτυρο, αναμειγνύοντας καλά για να ενσωματωθεί πλήρως. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και χτυπάμε το μείγμα σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθεί. Στη συνέχεια ανεβάζουμε την ταχύτητα για 5 λεπτά περίπου, μέχρι το μείγμα να αφρατέψει. Προσθέτουμε τη βανίλια και ανακατεύουμε. Σκεπάζουμε και διατηρούμε στο ψυγείο μέχρι να σταθεροποιηθεί η κρέμα και να είναι έτοιμη προς χρήση.

Για την επικάλυψη τυριού

  • 225 γρ. τυρί κρέμα
  • 115 γρ. βούτυρο, μαλακωμένο
  • 115 γρ. ζάχαρη άχνη, κοσκινισμένη
  • 15 γρ. εκχύλισμα βανίλιας

Για την επικάλυψη τυριού

Στο μίξερ χτυπάμε το τυρί σε χαμηλή ταχύτητα με το φτερό μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτουμε σταδιακά το βούτυρο, αναμειγνύοντας καλά για να ενσωματωθεί πλήρως. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και χτυπάμε το μείγμα σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθεί. Στη συνέχεια ανεβάζουμε την ταχύτητα για 5 λεπτά περίπου, μέχρι το μείγμα να αφρατέψει. Προσθέτουμε τη βανίλια και ανακατεύουμε. Σκεπάζουμε και διατηρούμε στο ψυγείο μέχρι να σταθεροποιηθεί η κρέμα και να είναι έτοιμη προς χρήση.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σχόλια

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner