 TIPS
                                                                                        TIPS
                                         
              Μέσα από τη στήλη «Κυριακάτικο Τραπέζι» του BHMAgourmet, ο σεφ Γιάννης Λουκάκος μας δίνει 4 γευστικές ιδέες για τα κυριακάτικα γεύματά μας.
Σε κάθε τεύχος του περιοδικού, που αυτό για το μήνα κυκλοφορεί στις 19/5, εκτός από τη συνταγή για ένα κυρίως πιάτο και ένα γλυκό, ο σεφ προτείνει και γευστικά συνοδευτικά, για ένα σερβίρουμε ένα ολοκληρωμένο και πλήρες μενού στο κυριακάτικο τραπέζι μας.
GALLERY


 
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                        