Υποβλήθηκε από author στις 08 Ιουνίου, 2011.
Gr

Το βιβλίο του Γιάννη Λουκάκου "Ψωμί και αλάτι: The cookbook" διακρίθηκε στα βραβεία Gourmet της Ελευθεροτυπίας ως το καλύτερο βιβλίο μαγειρικής της χρονιάς 2010-2011 από Έλληνα συγγραφέα.

Για να δείτε το σχετικό δημοσίευμα, επιλέξτε το αρχείο δεξιά.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner