 TIPS
                                                                                        TIPS
                                         
              - 
                                                                Κάνουμε με το μαχαίρι μια εγκοπή στο τελείωμα του σώματος του ψαριού, εκεί που αρχίζει η ουρά.   
- 
                                                                Βάζουμε αρκετό αλάτι στα δάχτυλά μας, ώστε να μην γλιστρά το δέρμα του ψαριού και το πιάνουμε καλά.   
- 
                                                                Κρατώντας με το άλλο χέρι την ουρά του ψαριού για αντίσταση, αρχίζουμε να τραβάμε την πέτσα προς τα επάνω.   
- 
                                                                Συνεχίζουμε το τράβηγμα, ώστε να αποκολληθεί εντελώς η πέτσα από το ψάρι.   
- 
                                                                Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία και από την άλλη πλευρά.   
- 
                                                                Με ένα ψαλίδι κουζίνας, αφαιρούμε τα μικρά κόκκαλα που βρίσκονται περιμετρικά του ψαριού.   
- 
                                                                Φιλετάρουμε τα φιλέτα ένα προς ένα, δουλεύοντας με ένα εύκαμπτο μαχαίρι ξεκοκκαλίσματος.   
- 
                                                                Προσέχουμε να κάνουμε μικρές και σταθερές κινήσεις πάντα κοντά στο κόκκαλο, το οποίο έχουμε σαν οδηγό για το μαχαίρι.   
- 
                                                                                                      
- 
                                                                                                      
- 
                                                                                                      
- 
                                                                                                      

 
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                        