 TIPS
                                                                                        TIPS
                                         
              
Δείτε τα βήματα της διαδικασίας για να δέσει το φαγητό με κορν φλάουρ, ακολουθώντας τη σειρά των φωτογραφιών.
- 
                                                                Ανακατεύουμε το κορν φλάουρ με το κρύο υγρό, μέχρι να πετύχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.   
- 
                                                                Φέρνουμε το υγρό που πρόκειται να πήξουμε σε βρασμό και προσθέτουμε το μείγμα του κορν φλάουρ ανακατεύοντας με σύρμα.   
- 
                                                                Σιγοβράζουμε για τουλάχιστον 2-3 λεπτά ή μέχρι το υγρό να αποκτήσει την πυκνότητα που θέλουμε. Καλή πρακτική αποτελεί το σούρωμα, καθώς μας εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή υφή.   

 
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                        