 TIPS
                                                                                        TIPS
                                         
              Ένα βασικό στοιχείο που πολλοί αγνοούν είναι πως το σωστό αυγολέμονο γίνεται μόνο με τους κρόκους και όχι με ολόκληρο το αυγό.
	Το άλλο σημαντικό σημείο είναι, αφού έχουμε ενσωματώσει τους κρόκους στον ζωμό του φαγητού, να μην το ζεστάνουμε πολύ. Διαφορετικά, το αυγό θα μαγειρευτεί και το αυγολέμονο θα κόψει.

 
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                         
                                                                                        