Λάχανο καρότο με πράσινο μήλο και βινεγκρέτ με μέλι και μουστάρδα

Λάχανο καρότο με πράσινο μήλο και βινεγκρέτ με μέλι και μουστάρδα

ΓΙΑ 2 ΜΕΡΙΔΕΣ 30 minutes
FiveStar: 
Average: 4.4 (302 votes)

INGREDIENTS

Για τη σαλάτα

  • 300 γρ. λάχανο λευκό, λεπτοκομμένο
  • 200 γρ λάχανο κόκκινο, λεπτοκομμένο
  • 60 γρ. πιπεριές κόκκινες ζουλιεν
  • 60 γρ. πιπεριές κίτρινες ζουλιεν
  • 80 γρ. πράσινο μήλο ζουλιέν
  • 100 γρ. καρότο ζουλιεν
  • 200 γρ. βινεγκρέτ μέλι-μουστάρδα
  • φύλλα μαϊντανού

Για τη βινεγκρέτ μέλι-μουστάρδα

  • 100 γρ. ηλιέλαιο
  • 180 γρ. ελαιόλαδο
  • 60 γρ. ξίδι λευκό, μπαλσάμικο
  • 20 γρ. μουστάρδα ντιζόν
  • 30 γρ. μουστάρδα με κόκκους
  • 50 γρ. μέλι
  • 50 γρ. νερό
  • αλάτι

DIRECTIONS

Για τη σαλάτα

Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά.

Για τη βινεγκρέτ μέλι-μουστάρδα

Τοποθετούμε όλα τα υλικά εκτός από το ελαιόλαδο, το ηλιέλαιο και το νερό στον κάδο του μπλέντερ.

Ξεκινάμε το μπλέντερ και προσθέτουμε σιγά σιγά το ελαιόλαδο και το ηλιέλαιο.

Αν δούμε ότι η βινεγκρέτ πήζει πολύ αραιώνουμε με νερό.

Για τη σαλάτα

  • 300 γρ. λάχανο λευκό, λεπτοκομμένο
  • 200 γρ λάχανο κόκκινο, λεπτοκομμένο
  • 60 γρ. πιπεριές κόκκινες ζουλιεν
  • 60 γρ. πιπεριές κίτρινες ζουλιεν
  • 80 γρ. πράσινο μήλο ζουλιέν
  • 100 γρ. καρότο ζουλιεν
  • 200 γρ. βινεγκρέτ μέλι-μουστάρδα
  • φύλλα μαϊντανού

Για τη βινεγκρέτ μέλι-μουστάρδα

  • 100 γρ. ηλιέλαιο
  • 180 γρ. ελαιόλαδο
  • 60 γρ. ξίδι λευκό, μπαλσάμικο
  • 20 γρ. μουστάρδα ντιζόν
  • 30 γρ. μουστάρδα με κόκκους
  • 50 γρ. μέλι
  • 50 γρ. νερό
  • αλάτι

Για τη σαλάτα

Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά.

Για τη βινεγκρέτ μέλι-μουστάρδα

Τοποθετούμε όλα τα υλικά εκτός από το ελαιόλαδο, το ηλιέλαιο και το νερό στον κάδο του μπλέντερ.

Ξεκινάμε το μπλέντερ και προσθέτουμε σιγά σιγά το ελαιόλαδο και το ηλιέλαιο.

Αν δούμε ότι η βινεγκρέτ πήζει πολύ αραιώνουμε με νερό.

Comments

YL Gift Card

Give an unexpected gift to your loved ones by letting them experience a cooking class at The Seminar Project, a wonderful meal at Psomi & Alati or Alio restaurant.
MORE

Stay informed

Register to receive our newsletter.
SUBSCRIBE
Espa Banner