ΝΤΕΜΙ ΓΚΛΑΣ (demi-glace)

ΝΤΕΜΙ ΓΚΛΑΣ (demi-glace)

Παχύρρευστη, έντονα αρωματισμένη σάλτσα ή βάση για σάλτσα, που παρασκευάζεται από συμπυκνωμένο ζωμό κρέατος με την προσθήκη κρασιού και αρωματικών. Αποτελεί βασική σάλτσα της γαλλικής κουζίνας, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή αμέτρητων σαλτσών. Η διαδικασία παρασκευής της είναι αρκετά χρονοβόρα, αφού ξεπερνά τη 1 ημέρα.

YL Gift Card

Give an unexpected gift to your loved ones by letting them experience a cooking class at The Seminar Project, a wonderful meal at Psomi & Alati or Alio restaurant.
MORE

Stay informed

Register to receive our newsletter.
SUBSCRIBE
Espa Banner