ΓΛΑΣΟ

ΓΛΑΣΟ

Παχύρρευστο σιρόπι από ζάχαρη και ασπράδι αυγών. Χρησιμοποιείται ως επικάλυψη σε διάφορα γλυκά, μπισκότα ή τούρτες, και με την προσθήκη χρώματος ζαχαροπλαστικής αποκτά ιδιαίτερη εμφάνιση. Γενικότερα ο όρος χρησιμοποιείται για να περιγράψει οποιαδήποτε παχύρρευστη σάλτσα ή μαρινάδα έχει την απαραίτητη πυκνότητα για να επικαλύψει ένα τρόφιμο.

YL Gift Card

Give an unexpected gift to your loved ones by letting them experience a cooking class at The Seminar Project, a wonderful meal at Psomi & Alati or Alio restaurant.
MORE

Stay informed

Register to receive our newsletter.
SUBSCRIBE
Espa Banner