Βρώμη με ρόφημα αμυγδάλου και φρούτα Βρώμη με ρόφημα αμυγδάλου και φρούτα

Βρώμη με ρόφημα αμυγδάλου και φρούτα

Για 4 μερίδες 20 minutes
FiveStar: 
Average: 4.8 (6 votes)

INGREDIENTS

Για τη βρώμη με ρόφημα αμυγδάλου και φρούτα

  • 100 γρ. βρώμη
  • 30 γρ. χουρμάδες, κομμένοι σε μικρό καρέ
  • 90 γρ. βερίκοκα, αποξηραμένα, κομμένα σε μικρό καρέ
  • 30 γρ. σύκα, αποξηραμένα, κομμένα σε μικρό καρέ
  • 60 γρ. μπανάνες, κομμένες σε μικρό καρέ
  • 120 γρ. ράσμπερι, κατεψυγμένα
  • 600 γρ. ρόφημα αμυγδάλου
  • 90 γρ. μέλι
  • αλάτι

Για το τελείωμα του πιάτου

  • αμύγδαλα καβουρδισμένα, κομμένα στη μέση
  • δάκρια σοκολάτας
  • μέλι
  • ράσμπερι, κατεψυγμένα

DIRECTIONS

VIDEO DIRECTIONS

Για τη βρώμη με ρόφημα αμυγδάλου και φρούτα

Σε μία κατσαρόλα τοποθετούμε όλα τα υλικά και φέρνουμε σε βρασμό.
Χαμηλώνουμε την ένταση της φωτιάς και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι το μείγμα μας να πήξει, ανακατεύοντας περιστασιακά.

Για το τελείωμα του πιάτου

Σε μία κατσαρόλα τοποθετούμε όλα τα υλικά και φέρνουμε σε βρασμό.
Χαμηλώνουμε την ένταση της φωτιάς και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι το μείγμα μας να πήξει, ανακατεύοντας περιστασιακά.

Σερβίρουμε σε βαθύ πιάτο και τελειώνουμε με τα αμύγδαλα, τα δάκρια σοκολάτας, το μέλι και τα ράσμπερι.

Για τη βρώμη με ρόφημα αμυγδάλου και φρούτα

  • 100 γρ. βρώμη
  • 30 γρ. χουρμάδες, κομμένοι σε μικρό καρέ
  • 90 γρ. βερίκοκα, αποξηραμένα, κομμένα σε μικρό καρέ
  • 30 γρ. σύκα, αποξηραμένα, κομμένα σε μικρό καρέ
  • 60 γρ. μπανάνες, κομμένες σε μικρό καρέ
  • 120 γρ. ράσμπερι, κατεψυγμένα
  • 600 γρ. ρόφημα αμυγδάλου
  • 90 γρ. μέλι
  • αλάτι

Για το τελείωμα του πιάτου

  • αμύγδαλα καβουρδισμένα, κομμένα στη μέση
  • δάκρια σοκολάτας
  • μέλι
  • ράσμπερι, κατεψυγμένα

VIDEO DIRECTIONS

Για τη βρώμη με ρόφημα αμυγδάλου και φρούτα

Σε μία κατσαρόλα τοποθετούμε όλα τα υλικά και φέρνουμε σε βρασμό.
Χαμηλώνουμε την ένταση της φωτιάς και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι το μείγμα μας να πήξει, ανακατεύοντας περιστασιακά.

Για το τελείωμα του πιάτου

Σε μία κατσαρόλα τοποθετούμε όλα τα υλικά και φέρνουμε σε βρασμό.
Χαμηλώνουμε την ένταση της φωτιάς και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι το μείγμα μας να πήξει, ανακατεύοντας περιστασιακά.

Σερβίρουμε σε βαθύ πιάτο και τελειώνουμε με τα αμύγδαλα, τα δάκρια σοκολάτας, το μέλι και τα ράσμπερι.

Comments

YL Gift Card

Give an unexpected gift to your loved ones by letting them experience a cooking class at The Seminar Project, a wonderful meal at Psomi & Alati or Alio restaurant.
MORE

Stay informed

Register to receive our newsletter.
SUBSCRIBE
Espa Banner