Pecan pie Pecan pie

Pecan pie

ΓΙΑ 1 ΤΑΡΤΑ 25 ΕΚ. 50 minutes
FiveStar: 
Average: 4.8 (23 votes)

INGREDIENTS

Για την pecan pie

Για τη γέμιση (900γρ.)

  • 220 γρ. αυγό
  • 160 γρ. ζάχαρη μαύρη
  • 250 γρ. γλυκόζη
  • 2,5 γρ. αλάτι
  • 2 γρ. πάστα βανίλιας
  • 25 γρ. ουίσκι
  • 40 γρ. βούτυρο, λιωμένο
  • 190 γρ. πέκαν

 

DIRECTIONS

VIDEO DIRECTIONS

Για την pecan pie

Μοιράζουμε τη γέμιση στην τάρτα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160οC για 30 λεπτά ή μέχρι η θερμοκρασία στο κέντρο της γέμισης  να είναι στους 94°C περίπου.
Αφήνουμε την  τάρτα να κρυώσει και ξεφορμάρουμε.
 

 

Για τη γέμιση (900γρ.)

Ομογενοποιούμε τα αυγά, τη μαύρη ζάχαρη, τη γλυκόζη, το αλάτι, τη βανίλια, το ουίσκι και το λιωμένο βούτυρο σε ένα μπολ μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά πολύ καλά. Τέλος προσθέτουμε τα πέκαν, ελαφρώς σπασμένα με το χέρι  ή κομμένα με το μαχαίρι.

Για την pecan pie

Για τη γέμιση (900γρ.)

  • 220 γρ. αυγό
  • 160 γρ. ζάχαρη μαύρη
  • 250 γρ. γλυκόζη
  • 2,5 γρ. αλάτι
  • 2 γρ. πάστα βανίλιας
  • 25 γρ. ουίσκι
  • 40 γρ. βούτυρο, λιωμένο
  • 190 γρ. πέκαν

 

VIDEO DIRECTIONS

Για την pecan pie

Μοιράζουμε τη γέμιση στην τάρτα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160οC για 30 λεπτά ή μέχρι η θερμοκρασία στο κέντρο της γέμισης  να είναι στους 94°C περίπου.
Αφήνουμε την  τάρτα να κρυώσει και ξεφορμάρουμε.
 

 

Για τη γέμιση (900γρ.)

Ομογενοποιούμε τα αυγά, τη μαύρη ζάχαρη, τη γλυκόζη, το αλάτι, τη βανίλια, το ουίσκι και το λιωμένο βούτυρο σε ένα μπολ μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά πολύ καλά. Τέλος προσθέτουμε τα πέκαν, ελαφρώς σπασμένα με το χέρι  ή κομμένα με το μαχαίρι.

Comments

YL Gift Card

Give an unexpected gift to your loved ones by letting them experience a cooking class at The Seminar Project, a wonderful meal at Psomi & Alati or Alio restaurant.
MORE

Stay informed

Register to receive our newsletter.
SUBSCRIBE
Espa Banner