ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
IN HOUSE HANDS ON

Απολαυστικά Ριζότο...

Είδος μαθήματος
Πρακτική συμμετοχή

Κόστος συμμετοχής
55€

Διάσημο και αγαπημένο σ’ όλον τον κόσμο, το ριζότο αποτελεί ένα πιάτο με πολλές χάρες: γίνεται εύκολα, γρήγορα, ταιριάζει σε κάθε εποχή, και απαιτεί πολύ λίγα βασικά και οικονομικά υλικά, ενώ μπορεί να εμπλουτιστεί με τα πιο ιδιαίτερα, ώστε ν’ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες και το γούστο σας.

Η μόνη δυσκολία του ριζότο, είναι στην ουσία η ίδια η τεχνική του. Για να έχετε ένα σωστό αποτέλεσμα, γευστικό και με την ιδιαίτερη κρεμώδη υφή που χαρακτηρίζει ένα πραγματικό ριζότο, απαιτείται μια συγκεκριμένη διαδικασία εκτέλεσης. Αυτήν την σημαντική τεχνική θα διδαχθείτε σ’ αυτό το μάθημα του THE SEMINAR PROJECT και μάλιστα θα έχετε και την ευκαιρία να την εξασκήσετε υπό την επίβλεψη του σεφ, δημιουργώντας μαζί του απολαυστικά πιάτα.

Κατακτώντας το σωστό τρόπο εκτέλεσης του ριζότο, απλά θα βρείτε την ιδανική λύση για μια ποικιλία πιάτων που ετοιμάζονται το πολύ σε 20-25 λεπτά και μάλιστα χωρίς να σας στοιχίζουν, ούτε σε κόπο αλλά ούτε και σε κόστος, αν το επιθυμείτε. Άπειρες γευστικές δυνατότητες , περιμένουν να τις εξερευνήσετε, με μία μόνο πρακτική! Γνωρίστε την κοντά μας, βήμα-βήμα, μαζί με όλες τις σημαντικές λεπτομέρειες και τα μυστικά της.

Σ’ αυτό το μάθημα λοιπόν, μπορείτε:
• Να δείτε και να εξασκήσετε τη βασική τεχνική,  με την οποία γίνεται ένα ριζότο
• Να μάθετε όλα τα σημεία-κλειδιά για την επιτυχία του πιάτου.
• Ν’ ανακαλύψετε μερικές από τις άπειρες εκδοχές και παραλλαγές που μπορείτε να δημιουργήσετε.
• Να δοκιμάσετε τη γεύση και την υφή που έχει ένα σωστό, επιτυχημένο πιάτο ριζότο και πως αυτό τελικά διαφοροποιείται από άλλα πιάτα με ρύζι.

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Θα θέλατε να παρακολουθήσετε αυτό το μάθημα από κοντά (In House); Δηλώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε όταν προγραμματιστεί η διεξαγωγή του.

*Απαραίτητα πεδία

Σχετικές Συνταγές

Ριζότο με θαλασσινά και σαφράν

Ριζότο με μανιτάρια

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ