Πολλές φορές απλά στη σύλληψή τους, όμως κυρίαρχα χάρη στην δύναμη των πρώτων υλών τους, τα πιάτα με μοσχαρίσιο κρέας είναι από τα αγαπημένα μας. Πόσο μάλλον όταν συνδυάζονται με πατάτες!

Σε αυτό το σεμινάριο θα ανακαλύψετε απλές, καθαρές γεύσεις που πρέπει να μείνουν όσο γίνεται ανόθευτες, για να μπορέσουν να αναδειχθούν οι δυνατές γευστικές ιδιότητες και τα αρώματα του μοσχαρίσιου κρέατος. Απαραίτητη προϋπόθεση, όμως, είναι να έχει προηγηθεί η σωστή επεξεργασία και το σωστό ψήσιμο, ώστε να μπορέσουν να απελευθερωθούν οι γεύσεις που θα μας καθηλώσουν.

Θα μάθετε τα μυστικά της επεξεργασίας ενός εξαιρετικού ταρτάρ και του ψησίματος της μοσχαρίσιας μπριζόλας. Δεν θα λείπουν φυσικά οι λαχταριστές συνοδευτικές συνταγές με πρωταγωνιστή τις πατάτες, αλλά και σάλτσες που ολοκληρώνουν και απογειώνουν την απόλαυση του κρεατοφάγου.

Αν αγαπάτε το κρέας, αυτό το μάθημα δεν θέλετε να το χάσετε!

ΑΓΟΡΑ & ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για την παρακολούθηση των δια ζώσης σεμιναρίων απαιτείται ένα απο τα παρακάτω πιστοποιητικά:

1. εμβολιασμού,

2. νόσησης (έως 6 μήνες από τη διάγνωση) και

3. rapid test έως 48 ώρες πριν.


Ο έλεγχος βεβαίωσης θα πραγματοποιείται κατά την άφιξη.

 

Αριθμός ατόμων για τα οποία θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή.
Συμπληρώστε τον κωδικό σας, εάν είστε κάτοχος gift card ή κάποιου άλλου ειδικού κουπονιού συμμετοχής

*Απαραίτητα πεδία

Σχετικές Συνταγές

Γαλλικές πατάτες σοτέ με θυμάρι, δενδρολίβανο και σκόρδο

Ribeye με πατάτα τριφτή και σάλτσα μπεαρνέζ

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ