ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Ελληνική δημιουργική κουζίνα

Δεν υπάρχουν προσεχείς ημερομηνίες διεξαγωγής του μαθήματος. Δηλώστε ενδιαφέρον εδώ.

Είδος μαθήματος
Πρακτική συμμετοχή

Κόστος συμμετοχής
150€

Καθηγητής

Θοδωρής Παπανικολάου

Αποδομούμε τις κλασικές συνταγές και τις παρουσιάζουμε μέσα από σύγχρονες τεχνικές, δημιουργικά με σεβασμό στην παράδοση και τη γεύση.


Τεχνικές
 

  • τεχνικές μαγειρέματος με sous vide
  • τεχνικές και σωστή χρήση vacuum
  • τεχνικές για σιφόν
  • τεχνικές brine σε κρέατα και ψάρια
  • τεχνικές μαγειρέματος κρεάτων και ψαριών
  • τεχνικές διαχείρισης πρώτων υλών από την αποθήκευση μέχρι το μαγείρεμα
  • τεχνικές στησίματος πιάτου
  • τεχνικές παστώματος ψαριών ανάλογα με τη χρήση τους
  • η φιλοσοφία της δημιουργικής κουζίνας και η εφαρμογή της πάνω σε παραδοσιακές συνταγές
  • αξιοποίηση πρώτων υλών κατά τον καλύτερο τρόπο

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Θα θέλατε να παρακολουθήσετε αυτό το μάθημα; Δηλώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε όταν προγραμματιστεί η διεξαγωγή του.

*Απαραίτητα πεδία

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER