ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Το Μενού για το Γιορτινό σας Τραπέζι

Δεν υπάρχουν προσεχείς ημερομηνίες διεξαγωγής του μαθήματος. Δηλώστε ενδιαφέρον εδώ.

Είδος μαθήματος
Hands-On

Κόστος συμμετοχής
60€

Καθηγητής

Γιάννης Λουκάκος

Ξεχωριστές γεύσεις που θα μοιραστούμε με αγαπημένους! Νοστιμιές που θα φτιάξουμε με περισσή αγάπη για να τις σερβίρουμε με γιορτινή διάθεση στο πιο ιδιαίτερο τραπέζι όλου του χρόνου! Τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, η κουζίνα μας βάζει τα δυνατά της και η βοήθεια ενός σεφ στην προσπάθειά μας, είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη!

Στο TheSeminarProject ο σεφ Γιάννης Λουκάκος μέσα από ένα μάθημα ειδικά αφιερωμένο στις ανάλογες περιστάσεις, μας βοηθά βήμα-βήμα να δημιουργήσουμε και φέτος ένα ιδιαίτερο, γιορτινό γεύμα για τις ημέρες αυτές. Μας προτείνει ιδέες, μας δείχνει συνταγές του, μας καθοδηγεί όσο εξασκούμαστε σ' αυτές και τις εκτελούμε πρακτικά και εμείς μαζί του και φυσικά μας συμβουλεύει για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε προκειμένου να έχουμε ένα υπέροχο αποτέλεσμα!

Σας προσκαλούμε λοιπόν στη γιορτινή παρέα μας και υποσχόμαστε μια υπέροχη εμπειρία, με καλή διάθεση και περισσή νοστιμιά! 

 

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Θα θέλατε να παρακολουθήσετε αυτό το μάθημα; Δηλώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε όταν προγραμματιστεί η διεξαγωγή του.

*Απαραίτητα πεδία

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER