ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Κριθαρότο με θαλασσινά, η απόλυτη φινέτσα

Δεν υπάρχουν προσεχείς ημερομηνίες διεξαγωγής του μαθήματος. Δηλώστε ενδιαφέρον εδώ.

Είδος μαθήματος
Hands-On

Κόστος συμμετοχής
35€

Καθηγητής

Γιάννης Λουκάκος

Στ’ αχνάρια του διάσημου και αγαπημένου σ’ όλον τον κόσμο ριζότο, το κριθαρότο αποτελεί ένα πιάτο με πολλές χάρες που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το ιταλικό ριζότο.

Γίνεται εύκολα, γρήγορα, ταιριάζει σε κάθε εποχή, και απαιτεί πολύ λίγα βασικά και οικονομικά υλικά, ενώ μπορεί να εμπλουτιστεί με τα πιο ιδιαίτερα, ώστε ν’ ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες και το γούστο σας.
Ακολουθώντας την τεχνική που είναι βασισμένη σε αυτή του ριζότο, μπορούμε εύκολα και γρήγορα να φτιάξουμε πολύ νόστιμα πιάτα.

Για αυτό το μάθημα έχουμε επιλέξει τον βασιλιά του είδους, κριθαρότο με θαλασσινά, ένα πιάτο που η αρμονική γευστική του φινέτσα θα ενθουσιάσει και τον πιο δύσκολο γευσιγνώστη. Αν θέλετε να μάθετε να φτιάχνετε ένα κριθαρότο αντάξιο των καλύτερων εστιατορίων δεν πρέπει με τίποτα να χάσετε αυτό το μάθημα!

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Θα θέλατε να παρακολουθήσετε αυτό το μάθημα; Δηλώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε όταν προγραμματιστεί η διεξαγωγή του.

*Απαραίτητα πεδία

Σχετικές Συνταγές

Γιουβέτσι με μύδια αχνιστά, γαρίδες και σαφράν

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER