ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Άρωμα Ινδίας

Δεν υπάρχουν προσεχείς ημερομηνίες διεξαγωγής του μαθήματος. Δηλώστε ενδιαφέρον εδώ.

Είδος μαθήματος
Hands-On

Κόστος συμμετοχής
50€

Καθηγητής

Γιάννης Λουκάκος

Μια ακόμα ιδιαίτερη εθνική κουζίνα, γνωστή κυρίως για τα μπαχαρικά και τα αρώματά της!

Ο αυθεντικά πικάντικος, καυτερός χαρακτήρας της κάνει πολλούς να την αποφεύγουν αλλά μπορεί να μετριαστεί στο βαθμό που ο καθένας μας ξεχωριστά επιθυμεί. Οπότε όλοι μπορούσε ν’ απολαύσουμε τα Ινδικά πιάτα, έτσι που ν’ ανταποκρίνονται στο γούστο μας.

Αν σας ενδιαφέρει λοιπόν να γνωρίσετε μια ακόμα μακρινή εθνική κουζίνα, μη διστάσετε να δηλώσετε συμμετοχή σ’ αυτό το μάθημα. Εδώ θα μάθετε τις βασικές τεχνικές και θα γνωρίσετε τα κυριότερα υλικά της Ινδικής γαστρονομίας για να μαγειρέψετε πιάτα εμπνευσμένα απ’ αυτήν που θα προσαρμόσετε στις δικές σας γευστικές προτιμήσεις.

Ο σεφ Γιάννης Λουκάκος θα σας μυήσει στα μυστικά της και μαζί του θα μαγειρέψετε μερικές από τις δημοφιλείς συνταγές της. Στο τέλος, θ’ απολαύσετε ένα υπέροχο γεύμα με άρωμα Ινδίας!

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Θα θέλατε να παρακολουθήσετε αυτό το μάθημα; Δηλώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε όταν προγραμματιστεί η διεξαγωγή του.

*Απαραίτητα πεδία

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER