ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Μαγειρεύοντας πατάτες … (μέρος πρώτο!)

Δεν υπάρχουν προσεχείς ημερομηνίες διεξαγωγής του μαθήματος. Δηλώστε ενδιαφέρον εδώ.

Είδος μαθήματος
Hands-On

Κόστος συμμετοχής
50€

Καθηγητής

Γιάννης Λουκάκος

Οικονομικό υλικό για την κουζίνα της καθημερινότητας και μάλιστα με πολλαπλούς ρόλους! Με κάποιους από αυτούς, θ’ ασχοληθούμε σ’ αυτό το μάθημα.

Οι αγαπημένες μας πατάτες θα μεταμορφωθούν στα χέρια μας σε πεντανόστιμα, χορταστικά πιάτα για να μπουν στο τραπέζι κάθε περίστασης και να εκπλήξουν ευχάριστα όσους τις δοκιμάσουν!

Ο σεφ Γιάννης Λουκάκος θα μοιραστεί κάποιες από τις τεχνικές και τις συνταγές του και μαζί θα μαγειρέψουμε πατάτες σε διάφορες εκδοχές.

Ευκαιρία να μάθετε μερικούς βασικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να διαχειριστείτε την πατάτα στην κουζίνα σας για να φτιάξετε πραγματικά γευστικά φαγητά, συνοδευτικά και μεζέδες. Και επειδή οι τρόποι αυτοί δεν είναι λίγοι, σύντομα σε επόμενο μάθημα θα μπορέσετε να μάθετε ακόμα περισσότερους και ν’ ανακαλύψετε τις τόσες διαφορετικές δυνατότητες και νοστιμιές που μπορεί να κρύβει η τόσο απλή και καθημερινή μας πατάτα! 

Κάντε την αρχή, μ’ αυτό το πρώτο βασικό μάθημα και έπεται συνέχεια λοιπόν…

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Θα θέλατε να παρακολουθήσετε αυτό το μάθημα; Δηλώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε όταν προγραμματιστεί η διεξαγωγή του.

*Απαραίτητα πεδία

Σχετικές Συνταγές

Γεμιστές πατάτες με λουκάνικα σπετζοφάι

Σούπα πατάτα, πράσο, μπέικον

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER