Πώς να φτιάξουμε καλαμάκια

Πώς να φτιάξουμε καλαμάκια

 

Δείτε ένα-ένα τα βήματα του πώς μπορείτε να φτιάξετε καλαμάκια, ακολουθώντας τη σειρά των φωτογραφιών!

 

  1. Μουλιάζουμε τα καλαμάκια σε νερό για 1-2 ώρες, αν πρόκειται να μαγειρευτούν, ώστε να μην καίγονται εύκολα στις άκρες.

    step
  2. Κόβουμε τα υλικά σε ομοιόμορφα κομμάτια και κρατάμε το μέγεθος μικρό για γρήγορο μαγείρεμα και περισσότερη νοστιμιά.

    step
  3. Χρησιμοποιούμε τρυφερά κομμάτια κρέατος.

    step
  4. Αν χρησιμοποιήσουμε ανάμεικτα υλικά, κρέας και λαχανικά για παράδειγμα, φροντίζουμε να τα κόψουμε σε τέτοιο μέγεθος, ώστε να μαγειρεύονται ομοιόμορφα.

    step
  5. Μαρινάρουμε, εφόσον μπορούμε, για έξτρα γεύση.

    step
  6. Μαγειρεύουμε σε υψηλή θερμοκρασία.

     

    step
  7. Συνοδεύουμε με σάλτσες για συμπλήρωμα της γεύσης και περισσότερο ενδιαφέρον.


     

    step
  8. Στο εμπόριο υπάρχουν, εκτός από το κλασικό καλαμάκι, διάφορα πλέον σχέδια και σχήματα, που βελτιώνουν κατά πολύ την τελική εμφάνιση.

    step

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER