Easter @home with Ψ&Α

Easter @home with Ψ&Α

Το τραπέζι του Ανάστασης και του Πάσχα από την κουζίνα του Ψ&Α στο σπίτι!
Το Easter @ home φέρνει ξεχωριστές γεύσεις στo Πασχαλινό για να τις ετοιμάσεις όταν θες με ελάχιστο χρόνο και αναλυτικές οδηγίες αναθέρμανσης.

 

1-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΕΝΟΥ
για 4 άτομα


Πασχαλινό αρνί στον φούρνο με σάλτσα από φρέσκα βότανα

Γαλλικές πατάτες με θυμάρι & σκόρδο


Σπιτικό τζατζίκι

Ανοιξιάτικη ανάμεικτη σαλάτα

Μαγειρίτσα / Μαγειρίτσα μανιταριών

Ρεβιθοσαλάτα με φέτα & λιαστή ντομάτα


Κόκκινα αυγά

160


 

Εxtra συσκευασίες

ΕΙΔΟΣ

ΣΥΣΚ (ΓΡ.)

ΤΙΜΗ

 

ΜΠΟΥΤΙ ΑΡΝΙ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ

1000

40 €

ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΘΥΜΑΡΙ & ΣΚΟΡΔΟ

800

10 €

ΤΖΑΤΖΙΚΙ

500

9 €

ΣΑΛΑΤΑ

1000

26 €

ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ/ MΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

1500

35 €

ΡΕΒΙΘΟΣΑΛΑΤΑ

800

12 €

 

  • ‘Όλα τα είδη του μενού είναι μαγειρεμένα στις ιδανικές θερμοκρασίες και συσκευασμένα σε κενό αέρος και φέρουν ημερομηνίες λήξης.
  • ‘Όλα τα είδη του μενού παραδίδονται σε θερμοκρασία συντήρησης με οδηγίες αναθέρμανσης και τελειώματος.
  • ‘Όλα τα είδη του μενού διατηρούνται στο ψυγείο μέχρι την αναθέρμανση τους.
  • Για τις γραπτές οδηγίες αναθέρμανσής και τελειώματος αλλά και τα συστατικά  ανά είδος δες παρακάτω.


3-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

 

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΕΔΩ

 *Προσοχή δεν ισχύει η αυτόματη έκπτωση 10% για πρώτη παραγγελιά σε αυτή την πλατφόρμα. Εφόσον χρεωθεί το υπόλοιπο θα τακτοποιηθεί με την παράδοση.

Παραλαβές/Παραδόσεις
 
Το εστιατόριο δέχεται παραγγελίες μέχρι την Μ. Πέμπτη.

Παραλαβές από το κατάστημα (take away) γίνονται :
απο Μ. Πέμπτη στις 12:00 μέχρι το Μ. Σάββατο και έως τις 18:00

Παραδόσεις κατ’ οίκον (delivery*) γίνονται :
απο Μ. Πέμπτη στις 18:00 μέχρι το Μ. Σάββατο και έως τις 18:00

*χρέωση 10€ σε κάθε παραγγελία
 

Παραλαβές και παραδόσεις μπορεί να εκτελούνται και την επόμενη ημέρα της παραγγελίας ανάλογα τη διαθεσιμότητα. Για παραλαβές και παραδόσεις την ίδια ημέρα ή για άλλες ημέρες τις εβδομάδας μπορείτε να καλέστε στο 210 687 8178 για εξυπηρέτηση κατόπιν διαθεσιμότητας.

Ελάχιστη παραγγελιά: 35,00€

Περιοχές εξυπηρέτησης:
Αγία Παρασκευή
Βριλήσσια
Γέρακας
Κηφισιά
Μαρούσι
Μελίσσια
Φιλοθέη
Χαλάνδρι
Χολαργός
Ψυχικό

Για τη δυνατότητα παράδοσης σε άλλη περιοχή της Αττικής μπορείτε να καλέσετε στο 
210 684 8178.

 

Οδηγίες αναθέρμανσης & τελειώματος

Σούπα

1ος τρόπος (ευκολότερος & χωρίς να λερώνουμε σκεύη!)

Ζεσταίνουμε αρκετό νερό σε μια κατσαρόλα ώστε να χωράει άνετα η σακούλα. (αν θέλουμε να ζεστάνουμε ταυτόχρονα περισσότερες συσκευασίες προσαρμόζουμε το μέγεθος της κατσαρόλας και την ποσότητα του νερού)

Διατηρούμε το νερό όσο πιο κοντά στον βρασμό αλλά χωρίς να βράσει (ιδανικά 90C – 95C αλλά δε χρειάζεται θερμομέτρηση).

Βάζουμε τη σακούλα με τη σούπα στο νερό και διατηρούμε για 30 λεπτά. Η σακούλα με τη σούπα μπορεί να παραμείνει στο νερό όση ώρα χρειάζεται ώστε να σερβιριστεί ζεστή όταν είναι επιθυμητό.

Κόβουμε την άκρη της σακούλας με ένα μαχαίρι ή ψαλίδι αφαιρώντας εντελώς το κομμάτι του πλαστικού. Κρατώντας με το ένα χέρι το κάτω μέρος της σακούλας και με το άλλο το πάνω, από την αντίθετη μεριά του κοψίματος, χύνουμε τη σούπα στο σκεύος σερβιρίσματος.

2ος τρόπος

Ζεσταίνουμε τη σούπα σε κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας συχνά με κουτάλα. Προσέχουμε να μην ανεβάσουμε τη θερμοκρασία πολύ (πάνω από 80C περίπου) ώστε να μην κόψει το αυγολέμονο. Συνεχίζουμε το σερβίρισμα όπως περιγράφεται στον 1ο τρόπο.

 

Μπούτι αρνί φούρνου - και τσιμιτσούρι

Για συσκευασία 4 άτομων με μπούτι 2 κιλά περίπου

Τοποθετούμε το αρνί σε ένα σκεύος στρωμένο με λαδόκολλα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 220C για 20 λεπτά, κατεβάζουμε τη θερμοκρασία στους 50C χωρίς να βγάλουμε από τον φούρνο και ψήνουμε για 15 λεπτά ακόμα.

Βγάζουμε από τον φούρνο και αφήνουμε να ξεκουραστεί για 10 λεπτά προτού κόψουμε.

Τοποθετούμε σε επιφάνεια κοπής και κόβουμε σε λεπτές φέτες.

Σερβίρουμε με τη σάλτσα.


Για συσκευασία 2 άτομων με μπούτι 1 κιλό περίπου

Αφήνουμε το αρνί σε θερμοκρασία δωματίου για τουλάχιστον 2 ώρες. Τοποθετούμε το αρνί σε ένα σκεύος στρωμένο με λαδόκολλα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 220C για 20 λεπτά ή μέχρι να πάρει ωραίο έντονο χρώμα.

Βγάζουμε από τον φούρνο και αφήνουμε να ξεκουραστεί για 10 λεπτά προτού κόψουμε.

Τοποθετούμε σε επιφάνεια κοπής και κόβουμε σε λεπτές φέτες.

Σερβίρουμε με τη σάλτσα.

 

Πατάτες baby φούρνου με δεντρολίβανο και θυμάρι

Ανοίγουμε τη σακούλα με τις πατάτες και τα βάζουμε σε ένα ταψί. Αφαιρούμε τα κλωνάρια από το δεντρολίβανο και το θυμάρι.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 220C μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα για 30 λεπτά περίπου. Προσαρμόζουμε τον χρόνο ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα


Ανοιξιάτικη ανάμικτη σαλάτα

Βάζουμε όλα τα στερεά σε ένα μεγάλο μπολ. Περιχύνουμε με την περισσότερη από τη σάλτσα κρατώντας περίπου το ¼ και αλατίζουμε. Ανακατεύουμε, δοκιμάζουμε και αν χρειάζεται ρίχνουμε και την υπόλοιπη σάλτσα. Η διαδικασία πρέπει να γίνει αμέσως πριν το σερβίρισμα.

 

YL Gift Card

Give an unexpected gift to your loved ones by letting them experience a cooking class at The Seminar Project, a wonderful meal at Psomi & Alati or Alio restaurant.
MORE

Stay informed

Register to receive our newsletter.
SUBSCRIBE
Espa Banner