Σκόρδο: Για να μειώσουμε την «ένταση» στη γεύση του

Σκόρδο: Για να μειώσουμε την «ένταση» στη γεύση του

Κάποιες φορές ίσως να μη θέλουμε την έντονη μυρωδιά που βγάζουν κάποια λαχανικά στο φαγητό μας, όπως για παράδειγμα το σκόρδο.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορούμε να μειώσουμε την έντασή του.

Ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσουμε στο φαγητό μας ένα ελαιόλαδο αρωματισμένο με σκόρδο, αντί για το ίδιο το λαχανικό.

Ένας άλλος τρόπος είναι να βράσουμε τις σκελίδες σκόρδου σε γάλα για 1-2 λεπτά, να σουρώσουμε και να επαναλάβουμε τη διαδικασία 2-3 φορές, ανανεώνοντας κάθε φορά το γάλα. Αυτό θα μειώσει το άρωμα του λαχανικού και θα μας δώσει μια πιο ελαφριά "εκδοχή" του.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner