Για νόστιμο και ζουμερό μοσχαρίσιο συκώτι

Για  νόστιμο  και ζουμερό μοσχαρίσιο συκώτι

Τα μυστικά που θα κάνουν το μοσχαρίσιο συκώτι νόστιμο και ζουμερό, είναι:

• Χοντρό κόψιμο

• Σωστό ψήσιμο

Με όποιον τρόπο κι αν αποφασίσετε να το μαγειρέψετε, θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα αν το κόψετε σε χοντρά κομμάτια.

Έτσι θα μπορέσετε να πετύχετε μια ωραία εξωτερική κρούστα, ενώ εσωτερικά το συκώτι θα παραμείνει ιδιαίτερα ζουμερό.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner