Ωμά αυγά

Ωμά αυγά

Τα αυγά ενδέχεται να περιέχουν σαλμονέλα και να είναι επικίνδυνα για κατανάλωση αν δεν είναι σωστά μαγειρεμένα ή παραμένουν ωμά.

Γι' αυτόν τον λόγο, ο ωμός κρόκος αυγού θα πρέπει να αποφεύγεται.

Στο εμπόριο υπάρχουν παστεριωμένοι κρόκοι αυγού καθώς και αυγά τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν άφοβα.

Μια άλλη λύση είναι να θερμάνουμε τα αυγά σε ένα μπεν μαρί μέχρι τους 70°C ώστε να παστεριωθούν.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner