Για νόστιμη σάλτσα θαλασσινών στα ζυμαρικά

Για νόστιμη σάλτσα θαλασσινών στα ζυμαρικά

Το σημαντικό σε ένα πιάτο ζυμαρικών με θαλασσινά ή οστρακόδερμα είναι να έχει η σάλτσα πιο έντονη γεύση από αυτά.

Αυτό επιτυγχάνεται με έναν ζωμό ή μια σάλτσα στην οποία θα έχουν μαγειρευτεί τα κελύφη από τα οστρακόδερμα.

Συχνά ακούω για βράσιμο του ζυμαρικού μέσα στο νερό όπου έχουμε βράσει γαρίδες ή αστακό, για παράδειγμα. Είναι μια προσέγγιση που θεωρώ υποδεέστερη.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner