Σημαντικές λεπτομέρειες που πρέπει να προσέξουμε όταν μαγειρεύουμε ριζότο.

Σημαντικές λεπτομέρειες που πρέπει να προσέξουμε όταν μαγειρεύουμε ριζότο.

Στην τεχνική παρασκευής ενός ριζότο υπάρχουν μικρές λεπτομέρειες με μεγάλη σημασία για το αποτέλεσμα.

• Προσοχή να μην παραφορτώσουμε το ριζότο με υλικά. Μην ξεχνάμε ότι είναι πιάτο με κύριο στοιχείο το ρύζι.

• Προσθέτουμε μικρές, συχνές δόσεις του ζωμού, με ιδιαίτερη προσοχή προς το τέλος της διαδικασίας. Έχετε κατά νου πως είναι πάντα εύκολο να προσθέσεις, αλλά δύσκολο να αφαιρέσεις ζωμό από το ριζότο.

• Αλατίζουμε σταδιακά από την αρχή έως το τέλος της διαδικασίας παρασκευής.

•  Διατηρούμε τον βρασμό σε χαμηλά επίπεδα.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner