Για πετυχημένη σαντιγί

Για πετυχημένη σαντιγί

Εδώ είναι τα μικρά μυστικά της πετυχημένης σαντιγί:

• Τα σκεύη που θα χρησιμοποιηθούν για τη σαντιγί πρέπει να είναι κρύα.

• Η κρέμα γάλακτος θα πρέπει να είναι σε θερμοκρασία μέχρι 5°C.

• Η κρέμα γάλακτος θα πρέπει να έχει περιεκτικότητα 30% λιπαρά κατ’ ελάχιστο.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner