Σου και εκλέρ: Τι να προσέξετε κατά την παρασκευή τους

Σου και εκλέρ: Τι να προσέξετε κατά την παρασκευή τους

Στις ζύμες για σου και εκλέρ, αυτά που πρέπει να προσέξετε κατά την παρασκευή τους είναι:

• Να ρίξετε το αλεύρι στο μείγμα του νερού μονομιάς.

• Αφού ρίξετε το αλεύρι στο μείγμα του νερού, ανακατέψτε μέχρι η ζύμη να ξεκολλάει από τα τοιχώματα και τον πάτο της κατσαρόλας.

• Το μείγμα πρέπει να έχει κρυώσει λίγο πριν αρχίσετε να προσθέτετε τα αυγά.

• Μην ανοίγετε την πόρτα του φούρνου όσο ψήνονται, για να φουσκώσουν ομοιόμορφα και να ψηθούν σωστά.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner