ΤΕΡΙΓΙΑΚΙ (teriyaki)

ΤΕΡΙΓΙΑΚΙ (teriyaki)

Ιαπωνικό πιάτο στο οποίο το κρέας, τα πουλερικά, το ψάρι ή τα θαλασσινά έχουν μαριναριστεί σε ένα μείγμα από σάλτσα σόγιας και κρασιού και στη συνέχεια βράζονται ή ψήνονται. Συνήθως είναι σε σουβλάκια.

The Seminar Project

Κάθε Hands-on μάθημα μαγειρικής στο The Seminar Project υπόσχεται μια ευχάριστη και απόλυτα δημιουργική εμπειρία!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER