ΠΙΛΑΦΙ

ΠΙΛΑΦΙ

Τρόπος μαγειρέματος του ρυζιού κατά τον οποίο το ρύζι βράζει σε σκεπασμένο σκεύος με την ακριβή ποσότητα του υγρού που χρειάζεται ώστε να μαγειρευτεί. Η κλασική συνταγή περιλαμβάνει κρεμμύδι, βούτυρο και φύλλα δάφνης. Χαρακτηριστικό στο πιλάφι είναι η τελική σπυρωτή υφή του, που οφείλεται τόσο στον τρόπο μαγειρέματος, όσο και στο είδος του ρυζιού. Η λέξη προέρχεται από το περσικό «pulaw», αν και οι περισσότερες ευρωπαϊκές γλώσσες έχουν δανειστεί την τουρκική μορφή «pilav».

The Seminar Project

Κάθε Hands-on μάθημα μαγειρικής στο The Seminar Project υπόσχεται μια ευχάριστη και απόλυτα δημιουργική εμπειρία!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER