ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ

ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ

Γλύκισμα το οποίο παρασκευάζεται με αλεύρι, ζάχαρη και αυγά, και μπορεί να περιέχει και αλάτι, διάφορα αρωματικά καθώς και όξινες ουσίες, όπως το κρεμόριο για αφράτη υφή και ανοιχτό χρώμα. Το παντεσπάνι χρησιμοποιείται ευρέως στην ελληνική ζαχαροπλαστική, ως βάση για διάφορα γλυκά. Η λέξη προέρχεται από τα γαλλικά και σημαίνει «ψωμί της Ισπανίας».

The Seminar Project

Κάθε Hands-on μάθημα μαγειρικής στο The Seminar Project υπόσχεται μια ευχάριστη και απόλυτα δημιουργική εμπειρία!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER