Ο ΖΟΥ (au jus)

Ο ΖΟΥ (au jus)

Γαλλική μαγειρική έκφραση για τους «χυμούς» που βγάζει το κρέας όταν ψήνεται. Ο όρος επίσης χρησιμοποιείται για σάλτσες κρέατος ή ψαριού που προκύπτουν από τους ζωμούς του μαγειρέματος χωρίς να έχουν δέσει με κάποιον τρόπο.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner