ΝΤΕΠΟΥΙΓΙΑΖ (depouillage)

ΝΤΕΠΟΥΙΓΙΑΖ (depouillage)

Γαλλικός όρος για το «ξάφρισμα», δηλαδή την απομάκρυνση των πρωτεϊνών που συγκεντρώνονται σε μορφή σκουρόχρωμου αφρού στην επιφάνεια του ζωμού του φαγητού κατά την ώρα του μαγειρέματος. Η διαδικασία αυτή έχει ως αποτέλεσμα μια πιο «καθαρή» γεύση στο φαγητό.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner