ΜΠΕΣΑΜΕΛ

Λευκή σάλτσα που παρασκευάζεται από γάλα και ρου. Εκτός από σάλτσα χρησιμοποιείται σε διάφορες παρασκευές, όπως στο παστίτσιο, τον μουσακά ή στα λαζάνια, όπου καλύπτει την επιφάνεια του φαγητού πριν από το ψήσιμο στον φούρνο, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια πλούσια και γευστική επικάλυψη.

Στο εξαιρετικής αισθητικής βιβλίο "Ψωμί & Αλάτι – The Cookbook", ο Γιάννης Λουκάκος «φωτογραφίζει» το φαγητό και τη φιλοσοφία του βραβευμένου εστιατορίου "Ψωμί & Αλάτι", στο οποίο είναι σεφ και συνιδιοκτήτης. 
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2014 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης