ΜΠΕΣΑΜΕΛ

Λευκή σάλτσα που παρασκευάζεται από γάλα και ρου. Εκτός από σάλτσα χρησιμοποιείται σε διάφορες παρασκευές, όπως στο παστίτσιο, τον μουσακά ή στα λαζάνια, όπου καλύπτει την επιφάνεια του φαγητού πριν από το ψήσιμο στον φούρνο, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια πλούσια και γευστική επικάλυψη.

Στο νέο του βιβλίο Chef από την αρχή, ο Γιάννης Λουκάκος εμπνεύστηκε από την παιδική του ηλικία, όταν έφτιαξε το πρώτο του φαγητό.
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2014 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης