ΜΠΕΣΑΜΕΛ

Λευκή σάλτσα που παρασκευάζεται από γάλα και ρου. Εκτός από σάλτσα χρησιμοποιείται σε διάφορες παρασκευές, όπως στο παστίτσιο, τον μουσακά ή στα λαζάνια, όπου καλύπτει την επιφάνεια του φαγητού πριν από το ψήσιμο στον φούρνο, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια πλούσια και γευστική επικάλυψη.

Instagram @yiannislucacos

Στο νέο του βιβλίο Chef από την αρχή, ο Γιάννης Λουκάκος εμπνεύστηκε από την παιδική του ηλικία, όταν έφτιαξε το πρώτο του φαγητό.
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2016 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης