ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ

Εκτροφή και καλλιέργεια ειδών ψαριού που είναι χρήσιμα στον άνθρωπο. Η ιχθυοκαλλιέργεια είναι γνωστή στους Κινέζους ήδη εδώ και 2.000 χρόνια. Τα ψάρια που εκτρέφονται συνήθως στην ιχθυοκαλλιέργεια είναι η γλώσσα, η πέστροφα, οι κυπρίνοι, οι τσιπούρες κ.ά.

Στο εξαιρετικής αισθητικής βιβλίο "Ψωμί & Αλάτι – The Cookbook", ο Γιάννης Λουκάκος «φωτογραφίζει» το φαγητό και τη φιλοσοφία του βραβευμένου εστιατορίου "Ψωμί & Αλάτι", στο οποίο είναι σεφ και συνιδιοκτήτης. 
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2014 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης