ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ

ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ

Παραδοσιακή ελληνική συνταγή. Τα γιουβαρλάκια είναι συγγενικά με τα κεφτεδάκια, αφού αποτελούνται από κιμά, κρεμμύδι και μυρωδικά, με τη διαφορά ότι περιέχουν και ρύζι. Μαγειρεύονται μέσα σε νερό ή ζωμό ή σάλτσα ντομάτας, ώστε το σύνολο του πιάτου να μοιάζει σε κάτι μεταξύ σούπας και μαγειρευτού.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner