ΒΑΦΛΑ

Τραγανό πανκέικ το οποίο μαγειρεύεται σε ειδικό σκεύος, το οποίο χαρίζει στη βάφλα το χαρακτηριστικό «μαρκαρισμένο» σχήμα της. Γνωστή και ως γκοφρέτα. Σερβίρεται με φρούτα, με παγωτό κ.ά.

Instagram @yiannislucacos

Στο νέο του βιβλίο Chef από την αρχή, ο Γιάννης Λουκάκος εμπνεύστηκε από την παιδική του ηλικία, όταν έφτιαξε το πρώτο του φαγητό.
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2016 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης