ΒΑΦΛΑ

Τραγανό πανκέικ το οποίο μαγειρεύεται σε ειδικό σκεύος, το οποίο χαρίζει στη βάφλα το χαρακτηριστικό «μαρκαρισμένο» σχήμα της. Γνωστή και ως γκοφρέτα. Σερβίρεται με φρούτα, με παγωτό κ.ά.

Instagram @yiannislucacos

Στο εξαιρετικής αισθητικής βιβλίο "Ψωμί & Αλάτι – The Cookbook", ο Γιάννης Λουκάκος «φωτογραφίζει» το φαγητό και τη φιλοσοφία του βραβευμένου εστιατορίου "Ψωμί & Αλάτι", στο οποίο είναι σεφ και συνιδιοκτήτης. 
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2016 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης