ΒΑΦΛΑ

Τραγανό πανκέικ το οποίο μαγειρεύεται σε ειδικό σκεύος, το οποίο χαρίζει στη βάφλα το χαρακτηριστικό «μαρκαρισμένο» σχήμα της. Γνωστή και ως γκοφρέτα. Σερβίρεται με φρούτα, με παγωτό κ.ά.

Στο νέο του βιβλίο Chef από την αρχή, ο Γιάννης Λουκάκος εμπνεύστηκε από την παιδική του ηλικία, όταν έφτιαξε το πρώτο του φαγητό.
Επισκεφθείτε μας στο Εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι
Μάθετε περισσότερα
Copyright © 2012 - 2014 yiannislucacos.gr
Όροι Χρήσης