ΒΑΚΤΗΡΙΑ

ΒΑΚΤΗΡΙΑ

Μικροοργανισμοί που αναπτύσσονται στα τρόφιμα σε μέτρια θερμοκρασία, ίδια περίπου με αυτή του ανθρώπινου σώματος, και γι’ αυτό τον λόγο μπορούν να προσβάλουν και τον ανθρώπινο οργανισμό. Ουσιαστικό στοιχείο που ευνοεί την ανάπτυξη των μικροοργανισμών αποτελεί το νερό. Κατά συνέπεια, τα βακτήρια μειώνονται ή εξαλείφονται όταν μειώνεται η ποσότητα νερού που περιέχεται στα τρόφιμα. Οι τρόποι ελάττωσης του νερού στα τρόφιμα και η διατήρησή τους για περισσότερο χρονικό διάστημα είναι: αφυδάτωση, προσθήκη αλατιού, προσθήκη ζάχαρης, κατάψυξη τροφίμων.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner