ΑΤΜΟΣ

ΑΤΜΟΣ

Το μαγείρεμα των τροφίμων σε ατμό που προέρχεται από την εξάτμιση νερού που βράζει. To τρόφιμο τοποθετείται σε ειδική σχάρα επάνω από την επιφάνεια του νερού που βράζει και μαγειρεύεται με την υψηλή θερμοκρασία που αναπτύσσεται στον ατμό. Η διαδικασία μπορεί να πραγματοποιηθεί και σε φούρνο που έχει τη δυνατότητα παραγωγής ατμού.

The Seminar Project

Κάθε Hands-on μάθημα μαγειρικής στο The Seminar Project υπόσχεται μια ευχάριστη και απόλυτα δημιουργική εμπειρία!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER