ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ

ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ

Μέθοδος συντήρησης των φρούτων με αφαίρεση σημαντικού μέρους της υγρασίας τους, ώστε να μην καθίσταται δυνατή η ανάπτυξη μικροοργανισμών και να μειώνεται ή να αναστέλλεται η δράση των ενζύμων. Η αποξήρανση επιτυγχάνεται με δύο τρόπους: φυσική, όταν γίνεται με την έκθεση των τροφίμων στον ήλιο ή τον αέρα, και τεχνητή, όταν γίνεται με θερμό αέρα.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner