Υποβλήθηκε από roubina στις 04 Οκτωβρίου, 2013.

Γιορτάστε τα γενέθλια, τη γιορτή σας, μια επέτειο ή οποιαδήποτε περίσταση, μ’  ένα υπέροχο cooking party

Τώρα μπορείτε να κάνετε ένα πρωτότυπο και διασκεδαστικό event, με όλες τις ανέσεις και τις παροχές του χώρου μας.

 

Καλέστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα να βρεθείτε στο φιλόξενο περιβάλλον του TheSeminarProject για να μαγειρέψετε όλοι μαζί και να απολαύσετε τις δημιουργίες σας.

Ο χώρος μας ενοικιάζεται και προσφέρεται για νέες μαγειρικές εμπειρίες! Μ'ένα cooking party μπορείτε να περάσετε σ'αυτόν πολύ όμορφα, δημιουργώντας και απολαμβάνοντας νοστιμιές με τους δικούς σας ανθρώπους. Έχουμε όλα όσα χρειάζεστε για ένα τέτοιο αξέχαστο και πρωτότυπο event. Εσείς χρειάζεται απλά να βρείτε την περίσταση, να επιλέξετε καλεσμένους και να έχετε τη διάθεση να μαγειρέψετε, να μοιραστείτε, να διασκεδάσετε και φυσικά να γευτείτε νοστιμιές.

Η πλήρως εξοπλισμένη, σύγχρονη και λειτουργική κουζίνα και η μοντέρνα τραπεζαρία μας, είναι ο ιδανικός χώρος για ένα υπέροχο cooking party. Εκτός από αυτόν, διαθέτουμε και την απαραίτητη εμπειρία για να σας βοηθήσουμε να οργανώσετε το event σας με επιτυχία! Αν το επιθυμείτε, μπορεί ένας επαγγελματίας σεφ να σας βοηθήσει και στο μαγείρεμα, για ακόμα πιο σίγουρη επιτυχία στα πιάτα σας. 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας με e-mail στο seminars@yiannislucacos.gr και στο τηλέφωνο 210-6812602. 

Gr
Κεντρική Εικόνα: 

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner