Υποβλήθηκε από roubina στις 04 Οκτωβρίου, 2014.

Το TheSeminarProject φιλοξενεί hands-on μαθήματα μαγειρικής από τον σεφ Γιάννη Λουκάκο και τους διακεκριμένους συνεργάτες του.

Όσοι δεν γνωρίζετε την έννοια του hands-on και δεν έχετε βιώσει μια ανάλογη εμπειρία, ετοιμαστείτε για κάτι διαφορετικό!

Στα μαθήματα αυτού του είδους, η συμμετοχή σας είναι πρακτική, που σημαίνει ότι δεν παρακολουθείτε απλά το σεφ να μαγειρεύει, αλλά μαγειρεύετε και εσείς, εξασκώντας τις τεχνικές που δείχνει και εκτελώντας τις συνταγές που ετοιμάζει. 

Το αποτέλεσμα φυσικά θα σας ενθουσιάσει... Το να μαγειρεύει κανείς παρέα μ' έναν σεφ, δεν μπορεί παρά να είναι μια απόλυτα χρήσιμη εμπειρία. Στο TheSeminarProject αυτή η εμπειρία γίνεται επιπλέον ευχάριστη, δημιουργική και ομαδική. 

Με την ολοκλήρωση του μαθήματος, έχετε κατακτήσει νέες γνώσεις, έχετε ανακαλύψει νέα υλικά, έχετε κερδίσει τις πολύτιμες συμβουλές και οδηγίες του σεφ και έχετε καταφέρει με τη βοήθειά του να δημιουργήσετε οι ίδιοι μερικά νόστιμα πιάτα, τα οποία φυσικά και θα απολαύσετε στην τραπεζαρία του χώρου. 

Είτε είστε αρχάριος, είτε προχωρημένος μάγειρας, τα hands-on μαθήματα του TheSeminarProject μπορούν να σας προσφέρουν μια πολύτιμη εμπειρία. Χαρείτε τα! 

Gr
Κεντρική Εικόνα: 

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner