ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Φρέσκα, Γεμιστά Ζυμαρικά: Τορτελίνι & Ραβιόλι

10 Φεβρουαρίου 2018 10:00 - 12:30

Δείτε αναλυτικά στην περιγραφή

Είδος μαθήματος
Hands-On

Κόστος συμμετοχής
50€

Καθηγητής

Γιάννης Λουκάκος

Και φρέσκα, και γεμιστά και λαχταριστά... Υπέροχα ζυμαρικά από τα δικά σας χέρια!

Στο ΤheSeminarProject θα σας μάθουμε να φτιάχνετε γεμιστά ζυμαρικά, βήμα-βήμα. Η τεχνική για ραβιόλι και τορτελίνι που θα σας δείξει ο σεφ, θα σας ενθουσιάσει, ειδικά όταν θα τα σερβίρετε στο πιάτο και θα τα συνοδεύσετε με διάφορες, πλούσιες, μυρωδάτες σάλτσες.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την προετοιμασία, την παρασκευή, το μαγείρεμα και το σερβίρισμά τους, θα σας εξηγηθούν με απόλυτη σαφήνεια και φυσικά, όπως σε κάθε hands-on, θα εξασκήσετε και πρακτικά όλη τη διαδικασία!

Μετά, θα μπορείτε απλά να απολαύσετε στο σπίτι τα δικά σας φρέσκα, γεμιστά ζυμαρικά, όποτε και όπως τα επιθυμείτε!

Σας περιμένουμε λοιπόν να μάθετε μαζί μας :

  • Πώς να παρασκευάζετε ζύμη για φρέσκα ζυμαρικά.
  • Πώς να ανοίγετε το φύλλο της ζύμης και να φτιάχνετε ραβιόλι και τορτελίνι.
  • Πώς να φτιάξετε τη γέμιση για τα ζυμαρικά σας.
  • Πώς να βράζετε σωστά τα ζυμαρικά σας αλλά και πώς να τα συντηρείτε για μελλοντική χρήση.
  • Πώς να φτιάχνετε διάφορες σάλτσες, που θα συνοδεύσουν και θα αναδείξουν τα ζυμαρικά σας.

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η συμμετοχή σας στο μάθημα, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις, οριστικοποιείται με την έγκαιρη εξόφληση των διδάκτρων.

Αριθμός ατόμων για τα οποία θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή.
Συμπληρώστε τον κωδικό σας, εάν είστε κάτοχος gift card ή κάποιου άλλου ειδικού κουπονιού συμμετοχής

*Απαραίτητα πεδία

Σχετικές Συνταγές

Τορτελίνι με σολομό, σπαράγγια και λεμόνι

Ραβιόλι με σπανάκι, ανθότυρο και μυρωδικά

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER