Πολλές φορές απλά στη σύλληψή τους, όμως κυρίαρχα χάρη στην δύναμη των πρώτων υλών τους, τα πιάτα με μοσχαρίσιο κρέας είναι από τα αγαπημένα μας. Πόσο μάλλον όταν συνδυάζονται με πατάτες!

Σε αυτό το σεμινάριο θα ανακαλύψετε απλές, καθαρές γεύσεις που πρέπει να μείνουν όσο γίνεται ανόθευτες, για να μπορέσουν να αναδειχθούν οι δυνατές γευστικές ιδιότητες και τα αρώματα του μοσχαρίσιου κρέατος. Απαραίτητη προϋπόθεση, όμως, είναι να έχει προηγηθεί η σωστή επεξεργασία και το σωστό ψήσιμο, ώστε να μπορέσουν να απελευθερωθούν οι γεύσεις που θα μας καθηλώσουν.

Με τις οδηγίες του σεφ Γιάννη Λουκάκου θα μάθετε τα μυστικά της επεξεργασίας ενός εξαιρετικού ταρτάρ και του ψησίματος της μοσχαρίσιας μπριζόλας. Δεν θα λείπουν φυσικά οι λαχταριστές συνοδευτικές συνταγές με πρωταγωνιστή τις πατάτες, αλλά και σάλτσες που ολοκληρώνουν και απογειώνουν την απόλαυση του κρεατοφάγου.

Αν αγαπάτε το κρέας, αυτό το μάθημα δεν θέλετε να το χάσετε!

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η συμμετοχή σας στο μάθημα, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις, οριστικοποιείται με την έγκαιρη εξόφληση των διδάκτρων.

Αριθμός ατόμων για τα οποία θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή.
Συμπληρώστε τον κωδικό σας, εάν είστε κάτοχος gift card ή κάποιου άλλου ειδικού κουπονιού συμμετοχής

*Απαραίτητα πεδία

Σχετικές Συνταγές

Ribeye με πατάτα τριφτή και σάλτσα μπεαρνέζ

Picanha Black Angus σοτέ με άρωμα από σκόρδο και θυμάρι

Γαλλικές πατάτες σοτέ με θυμάρι, δενδρολίβανο και σκόρδο

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER