Η Κυριακή ξεκινά υπέροχα μ' ένα χορταστικό brunch, κάτι μεταξύ πρωϊνού και μεσημεριανού γεύματος δηλαδή, που είναι ό,τι πρέπει για το αργοπορημένο μας ξύπνημα.

Το όνομά του προκύπτει από το συνδυασμό των breakfast και lunch και μπορεί να αποτελεί μια ξενόφερτη συνήθεια, αλλά είναι τόσο απολαυστική και συνάμα βολική, που έχει γίνει αρκετά δημοφιλής πλέον και στη χώρα μας.

Ο σεφ Γιάννης Λουκάκος μας παρουσιάζει σ' αυτό το μάθημα τον τρόπο να φτιάχνουμε στο σπίτι απολαυστικά brunch, με σχετικά εύκολο και γρήγορο τρόπο και χρησιμοποιώντας τα συνηθισμένα λίγο-πολύ υλικά του ψυγείου μας. Προτείνει ιδανικές λύσεις για να συνδυάσουμε γεύση και ευκολία την Κυριακή και φυσικά να μείνουμε χορτάτοι!

Ετοιμαστείτε λοιπόν για λαχταριστές αλμυρές και γλυκές λιχουδιές, που θα συνοδεύσουν εξαιρετικά τον καφέ και τους χυμούς μας και θα κάνουν την Κυριακή μας ακόμα ομορφότερη!

Μην ξεχνάτε ότι τα μαθήματα στο TheSeminarProject είναι hands-on, που σημαίνει ότι μαγειρεύετε και εσείς τις συνταγές του σεφ, υπό την καθοδήγησή του, και στο τέλος τις απολαμβάνετε!!!

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η συμμετοχή σας στο μάθημα, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις, οριστικοποιείται με την έγκαιρη εξόφληση των διδάκτρων.

Αριθμός ατόμων για τα οποία θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή.
Συμπληρώστε τον κωδικό σας, εάν είστε κάτοχος gift card ή κάποιου άλλου ειδικού κουπονιού συμμετοχής

*Απαραίτητα πεδία

Σχετικές Συνταγές

Αυγά μπένεντικτ

Aυγόφετες «french toast» με καραμελωμένες μπανάνες

Γαλλική ομελέτα με μανιτάρια σοτέ και τυρί κρέμα

Φινανσιέ με κανέλα

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER