ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
NEW

Ριζότο ... α λα Ελληνικά!

Δεν υπάρχουν προσεχείς ημερομηνίες διεξαγωγής του μαθήματος. Δηλώστε ενδιαφέρον εδώ.

Είδος μαθήματος
Hands-On

Κόστος συμμετοχής
50€

Καθηγητής

Γιάννης Λουκάκος

Σ’ αυτό το μάθημα, δεν θα μαγειρέψουμε με ρύζι!

Θα χρησιμοποιήσουμε ελληνικά ζυμαρικά, και μάλιστα από τα πιο παραδοσιακά, όπως το κριθαράκι και τον τραχανά, και θα δημιουργήσουμε μ’ αυτά πιάτα που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από ένα ιταλικό, φημισμένο ριζότο.

Πολλοί ίσως να γνωρίζετε ήδη τα ολοένα και πιο δημοφιλή «κριθαρότο» και «τραχανότο». Είναι φαγητά μαγειρεμένα με τη βασική τεχνική του ριζότο, αλλά με κύριο υλικό το κριθαράκι και τον τραχανά αντίστοιχα, όπως φανερώνει άλλωστε και το όνομά τους.

Ας γνωρίσουμε καλύτερα λοιπόν αυτές τις νέες γαστρονομικές προτάσεις, που κερδίζουν συνεχώς νέους φίλους! Εφαρμόζοντας τη βασική τεχνική των Ιταλών για ριζότο, σ’ αυτό το μάθημα θα φτιάξουμε γρήγορες συνταγές για πεντανόστιμα πιάτα, με άρωμα και γεύση Ελλάδας. Το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας ενθουσιάσει!

Επιπλέον, θα εξασκηθείτε σε μια πολύ χρήσιμη τεχνική που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε στην κουζίνα σας είτε ρύζι είτε ζυμαρικό και να το παντρέψετε με τα υλικά της αρεσκείας σας, για να δημιουργήσετε ανά πάσα στιγμή ένα χορταστικό γεύμα, πολύ απολαυστικό! Όπως ακριβώς σας αρέσει!

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Θα θέλατε να παρακολουθήσετε αυτό το μάθημα; Δηλώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε όταν προγραμματιστεί η διεξαγωγή του.

*Απαραίτητα πεδία

Σχετικές Συνταγές

Τραχανάς με καλαμπόκι, σύγκλινο, εστραγκόν και γαρίδες

Κριθαράκι “γιουβέτσι” με λαχανικά και πέστο βασιλικού

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER