ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Στην Ιαπωνία δεν τρώνε μόνο sushi!

Δεν υπάρχουν προσεχείς ημερομηνίες διεξαγωγής του μαθήματος. Δηλώστε ενδιαφέρον εδώ.

Είδος μαθήματος
Hands-On

Κόστος συμμετοχής
50€

Καθηγητής

Γιάννης Λουκάκος

Οι περισσότεροι Έλληνες έχουν ταυτίσει την Ιαπωνική κουζίνα με το sushi.

Σίγουρα είναι το πιο δημοφιλές πιάτο της χώρας, αλλά υπάρχουν τόσα ακόμα που αξίζει να δοκιμάσει κανείς, για να γνωρίσει πιο ολοκληρωμένα αυτήν την ιδιαίτερη εθνική κουζίνα.

Ελάτε ν’ ανακαλύψετε λοιπόν Ιαπωνικές νοστιμιές, που δεν έχουν σχέση με το ωμό ψάρι και το σούσι! Υπάρχουν πολλές ακόμα ιδιαίτερες και μοναδικές επιλογές με κρέας και ψάρι στην κουζίνα των Ιαπώνων, που προσφέρουν μοναδικές γευστικές εμπειρίες.

Αυτό το μάθημα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να γνωρίσετε υλικά και τεχνικές που χρησιμοποιούν οι Ιάπωνες μάγειρες και να μάθετε να εκτελείτε τις συνταγές τους στην κουζίνα σας.

Όσοι πάλι είστε πιστοί φαν του σούσι, μην απογοητεύεστε. Σύντομα θα αφιερώσουμε στο αγαπημένο σας πιάτο, ένα ξεχωριστό μάθημα, για να σας δείξουμε ολοκληρωμένα την τεχνική και τα μυστικά του!

Ετοιμαστείτε για:

  • Σούπα Μίσο
  • Σολομό με σάλτσα τεριγιάκι
  • Gyoza με γαρίδες και κοτόπουλο και σάλτσα ponzu
  • Χοιρινό Katsu με σάλτσα

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Θα θέλατε να παρακολουθήσετε αυτό το μάθημα; Δηλώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε όταν προγραμματιστεί η διεξαγωγή του.

*Απαραίτητα πεδία

Σχετικές Συνταγές

Χοιρινό katsu με σάλτσα tonkatsu

Σολομός τεριγιάκι με λαχανικά

Gyoza με γαρίδες και κοτόπουλο και σάλτσα ponzu

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER