ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Σοκολατένιες Απολαύσεις!

Δεν υπάρχουν προσεχείς ημερομηνίες διεξαγωγής του μαθήματος. Δηλώστε ενδιαφέρον εδώ.

Είδος μαθήματος
Hands-On

Κόστος συμμετοχής
50€

Καθηγητής

Γιάννης Λουκάκος

Ένα μάθημα βουτηγμένο στη σοκολάτα!!!

4 διαφορετικές σοκολατένιες συνταγές, υπόσχονται να μας ταξιδέψουν στον παράδεισο, με την ασύγκριτη γεύση τους και την ικανοποίηση που προσφέρουν στον ουρανίσκο.  Κάθε μια τους, είναι μια μοναδική ευκαιρία και μια ξεχωριστή ιδέα για ν' απολαύσουμε στο έπακρο την πλούσια γεύση της αγαπημένη μας «θεάς».

Ο σεφ Γιάννης Λουκάκος φτιάχνει μαζί μας εύκολα γλυκίσματα, με σοκολάτα στο φουλ, και μας λέει όλα τα μυστικά για ν'αναδειχθούν σε... λατρεία!!!

Μέσα από τις συνταγές που θα εκτελέσουμε, μαθαίνουμε τεχνικές και μυστικά που θα μας φανούν χρήσιμα σε πολλές ακόμα ζαχαροπλαστικές απόπειρες. Εξασκηθείτε λοιπόν μαζί μας στα εξής:

  • Στον σωστό τρόπο διαχείρισης της αγαπημένης μας σοκολάτας
  • Στον τρόπο παρασκευής επιτυχημένων γλυκισμάτων τύπου κέικ, με σοκολατένια γεύση 100%
  • Στην τέλεια γκανάζ, για κάθε ζαχαροπλαστική χρήση
  • Στις κρέμες σοκολάτας, που μπορούν να μπουν σε άπειρα επιδόρπια
  • Στη σάλτσα butterschotch, που μπορεί να απογειώσει αναρίθμητες γλυκές δημιουργίες μας
  • Στα ροφήματα σοκολάτας, που γίνονται… αξεπέραστα

                                       

Για τα μέλη του The YL Members Club, το μάθημα προσφέρεται με έκπτωση 20%! Επωφεληθείτε, γράφοντας στα Σχόλια της αίτησής σας "MembersClub".

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Θα θέλατε να παρακολουθήσετε αυτό το μάθημα; Δηλώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε όταν προγραμματιστεί η διεξαγωγή του.

*Απαραίτητα πεδία

Σχετικές Συνταγές

Η πιο "καυτή", ζεστή σοκολάτα

Μους από πραλίνα με μπισκότο βουτύρου

Brownies με σοκολάτα και φουντούκι

Τάρτα με σοκολατένια ζύμη και γέμιση και καραμελωμένα φουντούκια

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER